💥Tero Väänäsen hajutyöskentelykoulutusviikonloppu💥

Teron hajutyöskentelyviikonloppu lähenee!

Tero on tehnyt aiemman työuransa Rajavartiolaitoksella ja Frontexilla kouluttaen koiraohjaakursseja. Tällä hetkellä hän kouluttaa omalla toiminimellään, D Scent Dog, sekä Suomessa että ulkomailla. Terolla on harrastus- ja kilpailutaustaa metsä- ja FH-jäljestä sekä myös PK-hausta ja suojelusta.

Tero ottaa koirakon vastaan aina yksilöinä, ja on olemukseltaan rauhallinen ja jämäkkä, ja sekä myös kannustava. Hän on kouluttanut virkakoiria erilaisiin tehtäviin sekä Suomessa että maailmalla, ja kouluttaa suvereenisti esim. hajulajiharrastajille ilmaisua, olipa sitten kyseessä nosework tai vaikka pk-haku. Koirakot voivat olla koe/kilpailutasoisia, tai harrastuksensa alkumetreillä, kunhan koira on palkittavissa lelulla tai ruokapalkalla.

Koulutukseen voi osallistua minkä tahansa lajin koirakot (nosework, sienikoirat, etsintäkoirakot, haku, jälki jne), jos koet että Terolla on teille annettavaa.
Harjoitukset tehdään pääsääntöisesti sisätiloissa hallissa Kuopiossa.

  • koirakkopaikka 2 päivää 140 €
  • koirakkopaikka 1 päivä 80 €
  • kuuntelupaikka 2 päivää 50 €
  • kuuntelupaikka 1 päivä 35 €

Varaa paikkasi ➡️ tiina@perroscent.fi
Kerro ilmoittautumisen yhteydessä koulutustoiveistasi ja koirastasi sekä lajista mitä harrastatte. Kerro myös toiveesi kumpi päivä sinulle sopii paremmin sekä käykö sinulle paremmin ilta- vai aamupäivän treeniaika.
Maksimiosallistujamäärä 10 koiraa / päivä.

Ilmoittautuminen on sitova, voit myydä paikkasi itse eteenpäin.